Isnin

Invisible Men: Men's Inner Lives and the Consequences of Silence

Penyelidikan psikologi yang pernah memenangi anugerah, Michael E. Addis mengenal pasti dan menyediakan jawapan yang mengelilingi wabak jangka yangg tidak dikatakan berdiam diri dan kelemahan yang terdapat pada lelaki.

Berdasarkan pada penyelidikan saintifik, serta pengalaman peribadi dan klinikal sendiri, pernah memenangi anugerah penyelidikan psikologi Michael E. Addis menerangkan dalam buku ini satu wabak masalah peribadi, hubungan, dan masyarakat yang disebabkan oleh halimunan meluas kelemahan lelaki. Daripada peningkatan kadar bunuh diri di kalangan lelaki, penyalahgunaan alkohol, keganasan dan tembakan sekolah, penyelidikan beliau mendedahkan kos berterusan tinggal senyap apabila emosi, sakit fizikal, atau kerohanian memasuki kehidupan lelaki.

Dalam semangat bestsellers seperti Boys Tanah William Pollack , Addis mengenal pasti masalah-masalah tertentu hasil daripada kesenyapan dan halimunan lelaki, apa yang menyebabkan mereka, dan bagaimana mereka boleh berubah. Addis menyediakan pembaca dengan cerita memaksa punca dan akibat berdiam diri dan halimunan dalam kehidupan lelaki sebenarnya.Invisible Men  menunjukkan kedua-dua pembaca lelaki dan perempuan bagaimana mereka boleh memecahkan melalui sarung tangan panjang untuk melindungi lelaki, tetapi pada hakikatnya menyebabkan kemudaratan yang teruk kepada manusia, wanita, dan keluarga.

Mengenai penulis Michael E. Addis

Michael E. Addis, Lulusan Ph.D, telah menerbitkan lebih daripada 70 artikel dan buku-buku. Beliau adalah penerima Daud Anugerah Psikologi Amerika Persatuan Shakow dan Anugerah Penyelidik Baru dari Persatuan untuk Terapi Tingkah Laku dan Kognitif. Addis adalah seorang profesor psikologi di Clark Universiti di Worcester, Massachusetts, dan kehidupan di pusat Massachusetts.Gambar Michael E.Addis

Tiada ulasan: