Pages - Menu

Rabu

NURRAYSA MEMAHAMI MASALAH WANITA


Nurraysa memahami keperluan dan masalah wanita dari hujung rambut ke hujung kaki. Dari penjagaan rambut nurraysa ada habbatus sauda hair treatment mengatasi masalah keguguran rambut,kegatalan kulit kepala malah meningkatkan pertumbuhan rambut.

Untuk penjagaan muka nurraysa menawarkan sabun collagen,argan whitening moisturizer,miracle whitening spray dan treatment serum. Semuanya merangkumi penjagaan muka dari memutih hingga merawat masalah kulit seperti muka berminyak,jerawat,jeragat dan menegangkan kulit muka. Adanya nurraysa pearl magic lipstik  bibir anda terjaga lembap dan bebas dari kehitaman agar sentiasa tampak pinkiss.

Bagi penjagaan badan dan mis v nurraysa menyajikan organic body wash,instant pearl glow body lotion dan steamcell feminine wash.  Organic body wash mengekalkan kelembapan kulit danmengawal Ph kulit. Instant pearl glow body lotion Memutihkan bahagian badan yang diingini dan membuat kulit tampak glowing dan flawless. Steamcell feminine wash menyegarkan Miss V ,mencegah dan merawat keputihan,merawat gatal-gatal,menghindari dari jangkitan kuman dan yang paling penting merapatkan hubungan suami isteri.

Nurraysa bukan sahaja menjaga kecantikan luaran malah nurraysa juga turut menawarkan rawatan dari dalam badan. Nurraysa collagen powder hadir untuk penjagaan dari dalaman. Ia bertindak menganjalkan kulit dan menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda. Formula Anti penuaan dan awet muda mengurangkan kedutan dan garis halus serta membuang toksik dalam badan. Nurraysa collagen powder turut mencuci dan membina usus dan mengatasi masalah sakit lutut.

Untuk aktiviti sosial nurraysa turut melengkapkan anda dengan adanya set makup nurraysa yang dicipta khas mesra wuduk atau mesra solat seperti glowing dd moist cake,shining mineral blusher dan flowless mineral loose powder. Bukan itu sahaja nurraysa turut melengkapan penjagaan bulu mata agar sentiasa tampak lentik dan cantik dipandang. Bila bersosial pasti anda terdedah kepada sinar mataharikan, jangan risau nurraysa juga turut memelihara anda dari sinaran uv merbahaya dengan nurraysa uv cream.

Kesimpulannya nurraysa memenuhi keperluan dan kehendak anda dalam menjaga espek kecantikan tubuh anda baik dari dalam mahupun dari luar, apa yang paling utama adalah semua produk nurraysa adalah mesra solat serta bahan-bahan dari alami yang pasti selamat dan bebas dari kimia merbahaya. Salam dari nurraysa..apa sha nurraysa.

Hasil nukilan lyickherry


Tiada ulasan:

Catat Ulasan